Mennyi különbség lenne a kötelező biztosítás esetében? 1.9 CDTI 74 KW vs. 110 KW?
*mellé nyomtam.
Szóval a biztosítás sok összetevős, kalkulátorral fillérre ki tudod számoltatni. Töltsd ki mindkettőre, és már tudod is.
Kalkulátorral pontosan ki tudod számolni. Ha ez segítség két dízel Opelem van, hasonló teljesítményekkel mint a kérdésben. De eltérő az autók kora és a bónuszfokozata is.
1. 2005, 74 kW, 1.7CDTI, B10-es bónusszal: 34.000 Ft/év.
2. 2018, 118 kW, 1.6CDTI, B5-ös bönusszal: 50.000 Ft/év.
Adóban is van különbség.
Egy csomó más adattól függ, minden biztosító kicsit másképp számol.
Netrisk kalkulátorát szoktam használni, kamuadatokat is beírhatsz, arra, amit nem akarsz/nem tudsz kitölteni.
20 perc után?! Azt hogy?
Akár a Netrisk (bár ott tényleg elég sok kérdés van), akár bármelyik biztosító oldalára felmész, beírod az adatokat az egyikre. 5, legfeljebb 10 perc és kiköpi az összeget. Utána a böngészőben visszalépsz arra az oldalra ahol a motor adatait kérdezi. Átírod. És onnantól csak az előre gombokat nyomogatod a végösszegig.
Nem tart ez órákig!
Na, kitöltöttem az én adataimmal. 74kW-osra 36.000 jön ki egy évre.
Mindjárt nézem a másikat.
110 kW-ra 37.100.
Pár perc volt kitölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!