Műszaki vizsgára milyen biztositasi papír kell?
Heló , holnap mennek muszakiztatni az autómat, tudod ez a két éves macera, forgalmi, mű bizonylat , autókulcs megvan de a biztositasi papír nincs meg K&H ügyfél portálon nincs online kötötte nekem. Néppel mikor vettem a vasat. Postán szoktam fizetni a biztosítást de a kis sárga befizetesigazolast sem találom , hogy a fenébe igazoljam így h van biztosítás az autón? ,
Mert amikor kötötte. 4 a biztosítást aza. Papír is eltűnt, életem első műszaki ja mert asszonnyal össze költöztem azóta nem igazán találom a papirjaim barátnőm 20 éves egyetemista ő aztán főleg nem tudja h hogy mennek a dolgok apukája kocsiját vezeti kisebb nagyobb sikerrel én meg hat eddig nekem is megoldották okosba de elköltöztem Pestre anyám nyakárol és hat na itt nincsenek szülői kapcsolatok .
Remelem nem én vagyok az egyedüli aki így járt , hogy tudnám igazolni meg8 h van biztosítás az autón évente fizetek 1x, múltkor rendőr is megállított és ja van biztosítás az autón nyugi ezzel nincs gond csak a papírokat nem találom. Örülök ha a jogosítvány megvan.
Köszönöm szépen a válaszokat. Ma sikeresen levizsgázott az autó. A barátnőmet küldtem egy meghatalmazással, hogy vigye el a kocsit mert tőle nem szégyen ha nem tud dolgokat. :D eszes ember vagyok na😂
Lényeg, hogy a biztosítási papírokat senki nem kérte. Mindenhol fel volt tüntetve, hogy hozzam, de senki sem kérte :D
Újabb 2 év nyugalom aztán majd kérdeztek titeket ha elakadok valamiben. Jó autózást addig is sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!