Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsgára milyen...

Műszaki vizsgára milyen biztositasi papír kell?

Figyelt kérdés

Heló , holnap mennek muszakiztatni az autómat, tudod ez a két éves macera, forgalmi, mű bizonylat , autókulcs megvan de a biztositasi papír nincs meg K&H ügyfél portálon nincs online kötötte nekem. Néppel mikor vettem a vasat. Postán szoktam fizetni a biztosítást de a kis sárga befizetesigazolast sem találom , hogy a fenébe igazoljam így h van biztosítás az autón? ,

Mert amikor kötötte. 4 a biztosítást aza. Papír is eltűnt, életem első műszaki ja mert asszonnyal össze költöztem azóta nem igazán találom a papirjaim barátnőm 20 éves egyetemista ő aztán főleg nem tudja h hogy mennek a dolgok apukája kocsiját vezeti kisebb nagyobb sikerrel én meg hat eddig nekem is megoldották okosba de elköltöztem Pestre anyám nyakárol és hat na itt nincsenek szülői kapcsolatok .

Remelem nem én vagyok az egyedüli aki így járt , hogy tudnám igazolni meg8 h van biztosítás az autón évente fizetek 1x, múltkor rendőr is megállított és ja van biztosítás az autón nyugi ezzel nincs gond csak a papírokat nem találom. Örülök ha a jogosítvány megvan.

#Műszaki vizsga, felesleges procedura,minek ez, Mercedes 2014 cla átmegy ez, de hol a papír #Nehogy ezen bukjon mert raboritom az asztalt
2023. jan. 6. 04:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nepper kötötte *
2023. jan. 6. 04:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Barátnőm olvassa neten, hogy biztosítói igazolás kell, az jó ha felhívom telefonon őket, hogy dobják el e-mailba vagy hozzák el nekem mire felkelek delelott?
2023. jan. 6. 04:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fel lehet hívni a biztosítót. Egy emailt, semmilyen visszaigazolást nem kaptál a biztosítás meglétéről? Nézz körül a weboldalukon, hátha van valami olyan funkció, amivel tudsz lekérni egy igazolást. Regisztráció vagy ilyenek.
2023. jan. 6. 04:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bár nincs online fiókok de megnyugtattal,néztem e -mailokat és az aktuális hónap előtt szólnak egy hónappal h fizetnem kell majd ezekről van e-mailom meg a zoldkartyarol
2023. jan. 6. 04:48
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
Zöldkártya alatt mit értesz? Ha jól tudom nem létezik ilyen egy jó ideje. Egyben van a műszakival minden. Vagy külföld?
2023. jan. 6. 04:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Itt elek magyarorszagon jött egy e mail meg az autó adatlapjai vmi zoldkartyarol
2023. jan. 6. 04:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat másra gondoltam zöldkártya alatt. Ezek alapján a zöldkártya a biztosítás meglétének nemzetközi igazolására szolgál.

"A műszaki vizsgához elfogadják a csekk bizonylatot, a biztosítók által kiállított kötelező biztosítás fedezetigazolást, valamint a nemzetközi zöldkártyát is."

2023. jan. 6. 04:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem még soha nem kértek papírt a biztosításról műszakin. A rendőr is lekérdezi rendszám alapján. Sőt, bárki lekérdezi ügyfélkapun, hogy az adott rendszámú autónak van-e érvényes élő biztosítása. Akkor egy vizsgapont ezt miért ne tudná megtenni?!
2023. jan. 6. 08:08
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Euro nem tudom hány alatt van még zöld kártya, legalábbis én az euro 2-es F Astrához még kaptam 2020-ban és 21-ben. Tavaly a H Astrához már nem, de tudtommal nem változott azóta törvény, szóval szerintem a besoroláshoz lehet köze.
2023. jan. 6. 09:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#9 A zöldkártya jelen esetben a biztosító által küldött nemzetközi igazolás, amit zöld papírra szoktak nyomtatni.

[link]

Tőlem most az átirításkor is kérték, hogy igazoljam a kötöttem rá biztosítást. Kötöttem, de valami hiba folytán a biztosító hibás, 0 byte-os pdf filet küldött, pont az igazolásról, ami de felhívtam őket és azonnal elküldték újra. Amúgy a K&H oldaláról le lehet(NE) tölteteni az igazolást , csak megint nem működik, de legalább már beenged.

[link]

2023. jan. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!