Miért mennek olyan nyugodtan, szabályt betartva?
Ne hagyjuk. Virítsd a statisztikáidat.
Egyedül én linkeltem statisztikát, ami azt mutatja, hogy több halálos baleset van Kaliforniában.
#26 Akkor a kaliforniai számokat oszd le néggyel, és vesd össze a magyar számokkal. Akkor is több lesz. :) Persze az korrektebb lenne, ha a jogosítvánnyal rendelkezők/legalább adott számú km-t levezetők száma számítana. Arról nem is beszélve, hogy vajon hányan vezetnek kizárólag városhatáron belül - ahol simán több a baleset, de kevesebb a halálos kimenetel.
Látod, hogy nem is olyan egyszerű? A statisztika tényeket közöl, de a statisztika készítője dönti el, milyen tényeket. Még ha hoznál is statisztikát, abba is bele tudnánk kötni, és intelligensebben, mint ahogy egy egyszerű matekkal nem voltál képes összevetni két statisztikát, és hülyeséget mondtál. De ugye ez mindegy, mert nem virítasz semmi statisztikát. Én pedig a statisztikát hozó válaszolóval ellentétben annyiról beszélek, hogy szerintem ettől még független is a közlekedési morál, és csak annyit mondtam, hogy ha ennyire zavar téged a sok "barom" vezető, akkor valószínűleg nem tudsz közlekedni. Nem is értem, minek vezetsz, ha ennyire nyugtalanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!