Miért mennek olyan nyugodtan, szabályt betartva?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Ez a debil is Te vagy, ugye?
#10 De ezt mire alapozod? Mennyit éltél az USA-ban? Hogy akarsz alapból átlagot vonni arra az országra, amikor saját maguk is 6 nagy régióra osztják magukat, és azok között hatalmas eltérések vannak, na meg rengeteg saját sztereotípia pl. az ázsiai vezetőkről?
Nyugat-Európáról is mindig mondják, hogy ott mennyivel kulturáltabbak az emberek, hát, hadd ne meséljek a skótokról, vagy éppen a svájci parasztokról, akik annyiban különböznek tőlünk, hogy koppra betartják a sebességhatárt (akkor is, ha relatív gyorshajtás), és mindig túl udvariasak azzal a paraszttal, aki az utolsó pillanatban pofátlankodna be a sávba. Ezen kívül ugyanolyan alja közlekedési kultúrával rendelkeznek, mint mi. Csak azért mondom, hogy alja, mert tudom, ezen az oldalon ez a divat, szerintem amúgy mi is rendben vagyunk.
És a te videód az az átlag volt?
Mert szerintem nem. Inkább egy gyér forgalmú úton, ritkán lakott övezetben vették fel. Amikor megáll, látszik is, hogy senki nem kerüli ki, tehát senki nem ment mögötte...
Az arányokat nem tudom, mert statisztikát nem mellékeltél.
A baleseti halálozás statisztikára ránéztem. Kaliforniában lakosságrányosan is több a közúti baleseti halál, mint Magyarországon....
Tudom jól, hogy Magyarországon nem a legjobb a közlekedési morál. Igazából teljesen átlagos, K-európai országra jellemző. Van ennél rosszabb és van sokkal jobb is.
Azt nem fogom fel, hogy miért az USA-t ajnározod, amikor egyáltalán nem kell Amerikáig menni, pl. Ausztria, Svájc, Dánia, Norvégia sokkal inkább követendő példa ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!