Hogyan tudnék beszerezni, és betenni egy új akksit a kisautómba, hogy újra beinduljon?
Elromlott, és nem is lehet bebikázni, nem is tölt.
Én életemben nem vásároltam semmit az autóhoz, hol kell ilyet venni? Tescóban úgy tudom lehet kapni?
Illetve honnan tudom milyet kell venni? (ez egy kis 206-os)
Illetve hogy kell betenni a helyére?
Arra gondoltam rendelek neten, de aztán hogy teszem be a helyére?
Keresel a lakóhelyed közelében egy mobil szervízt és kész. Nem lesz olcsó, de legalább jól lesz megcsinálva. Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor jobb ha neki sem állsz
(Ja és az itteni segítségek is pont azt kérnék cserébe, csak szólok)
#7 miért lett lepontozva?
Azt írta nem tölt.
Bikázásra sem indul.
Lehet generátor hiba, viszont ettől függetlenül még bikázásra indulnia kellene, de nem indul. Szóval más hiba lehet. Vezeték szakadás, biztosíték kiégett, stb. Kell egy szerelő aki kiméri az akkumulátort. Ha beindul rámér van e töltés. Egyáltalán beindul e új akkumulátorral mivel bikázva sem indult. Mi a garancia arra, ha vesz akkumulátort beindul?
Ha a bikázásra sem indul akkor ott más gond lesz. Egy akkucsere sem fogja megoldani ha a bikázás sem oldotta meg.
Most lehetne találgatni mi lehet, de így látatlanba teljesen felesleges. Az autóra meg sokat lehet költeni ha nem tudod hogy mi a hiba mert az is lehet hogy az akkuval sincs semmi gond, bár lehet annyira le van pusztulva a töltöttsége hogy az már alapból elhalálózodott vagy elfog a közeljövőben. Inkább keress egy közeli szervízt ahol házhoz is mennek és nézzék meg mi lehet a gond, szükség esetén be is viszik a műhelybe ha a helyszínen nem tudnak mit kezdeni vele igaz nem lesz olcsó mulatság arra készülj fel, de még mindig jobban jársz mint ha elkezdesz bele akkumulátort vásárolni szinte vakon úgy hogy azt se tudod milyen kell bele pontosan, meg a saruk kiosztását sem tudot és a ki és beszerelési sorrendet hogy melyik sarut kapod le előbb és melyiket teszed fel előbb. Jó ezekről találsz kismillió leírást meg videót, de ennyire laikusként nem javaslom hogy neki állj ezzel szenvedni mert csak rosszabbul jársz a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!