Régi motorokhoz (simson, babetta, riga) melyik weboladalon éri meg a legjobban alkatrészt vásárolni?
A jó minőségű alkatrész mindenhol drágább. Számottevő ár különbség nincs.
Olcsón új, jó minőségű alkatrészt nem sűrűn, viszont drágán sz@rt már esélyesebb venni.
Az én f*nekem nem fogod szidni. Menj fel internetre, olvass fórumokat, véleményeket. DE! Mindenhol vannak elégedett és csalódott ügyfelek. Minden boltos a saját portékáját akarja eladni Neked, akár hazudik is szemrebbenés nélkül.
Facebookon a "Simsonosok :D" csoportban sokat tudnak segíteni a témában, ott érdeklődj. De szólok előre.. annyi a b@rom, mint égen a csillag.
Kitartás!
Üdv, egy veterános.
Én 3 helyről szoktam vásárolni.
Külföldiből az AKF Shopot ajánlom, onnan sosem rendeltem mèg a szállitási költség mérete végett, de minden van.
Itthoni oldalak:
Mz-b.hu (bankkártyával semmiképp ne vásárolj, fertőzött az oldal bankkártyalopó vírussal) viszonylag minden elfogadható árban van, időnkent készlethiány van sokmindenből. Szállítás max 3 nap
E-motorparts.addel.hu szerintem egy korrekt weboldal, 2 ember csinálja, rengeteg dolgot lehet kapni a simsonhoz, enyhén magas áron, viszont sok az akció. Szállítás max 1 hét.
Bercsemotor.hu a legdrágább mindközül, de minőségit adnak el. Innen rendeltem a kábelköteget. Ha időben rendelsz, másnapra itt van, ez a leggyorsabb szállítás terén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!