Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gépkocsivezetők! Tudtok...

Gépkocsivezetők! Tudtok ajánljatok jól működő kamionos GPS-t?

Figyelt kérdés
Wayteq x995-öt néztem, de az a bajom, hogy az IGO és a Sygic is azt írja, Android 5 vagy újabb rendszerre van szüksége. Ezen a GPS-en 4.4 van. Személyautóban TomTom-ot használok megelégedéssel, de a kamionost csak Magyarországon használnám állandó internetelérés mellett. (ezért nem elvárás a beépített Sim). Köszönöm a válaszokat.

2023. jan. 1. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, hogy belepofázok, nem értek hozzá túlságosan, csak erdekel a téma. Kamionnál nem opció egy tablet, és arra letölteni egy akár fizetős navigációt? Vagy árban ugyanott lenne, mint egy külön navi?
2023. jan. 1. 11:21
 2/5 anonim válasza:
A hivatalos wayteq magyarország oldalán már android 6-ot futtató gépeket is árulnak(rajta van a dobozon). A kamionos kollégám olyat kapott a cégtől múlt hónapban, én direkt meg is néztem a dobozt és azonnal reklamáltam hogy nekem is az kell!
2023. jan. 1. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 de, a gagyibbakat lehet úgy, de a jobbak (pl tomtom) csak készülékkel együtt érhető el, külön kamionos program nincs, de szerintem a Garmin is ugyan így van. Ezen a kettőn kívül nagyon más "profi" nincs, Sygic,iGo,Navigon stb... teszik a dolgukat, de a kötelezőn kívül sok extrát nem kapsz :D
2023. jan. 5. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
vegyél WinCE oprendszeres Wayteq-et (vagy hasonlót) ha csak ez a bajod, hogy android korlátoz. De ez a Wayteq meg az ilyenek ehhhh..... komolyan van kedved állandóan szarakodni ? kivárni hogy valaki felrakja ncore-ra az új térképeket, ha szerencséd van nem 1 évvel ezelőtti, és működik, de pl én mindig is Tomtom térképekkel használtam az igot wayteq-en, azt meg már nem töltötték fel több mint 1 éve, csak here térképek vannak. Hogy most megszűnt vagy csak sok dolga van a feltöltőnek kitudja. Akkor ott a felbontás probléma, ha szerencséd van elsőre jó de ha nem akkor nyúlj bele, módosítgasd ... Ja, és a térképeket persze mindig majd gépről másolgasd át a készülékre :D Én ahogy tapasztaltam mindig a szarrágó tróger kamionosok akik fillérbaszók és veszik a 10-20 ezres szarokat, aztán meg mennek hétvégente körbe a parkolóban hogy miért nem megy ez meg az, meg hogy ki tudja megfrissíteni. 150k egy Tomtom kamionos gps? Akinek ez sok a közel 1 milliós havi fizetés mellett az egy bohóc. Ez munkaeszköz.
2023. jan. 5. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 igazad van. Eldőlt, Tomtom lesz. (Bár én még most kezdem, milliós fizetés nélkül, de annyit megér hogy legalább ezzel ne legyen szívás. Ezért kérdeztem nálam tapasztaltabbaktól.) Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 6. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!