Ha több mint egy hete voltam KRESZ vizsgázni és csalással gyanúsítanának, már értesítettek volna?
Figyelt kérdés
20.-án voltam KRESZ vizsgán amire bevittem magammal egy kis szerencse hozó kabalát, amit a markomban szorongattam. Nagyon pici szóval nem lehetett látni hogy mit szorongatok és a vizsgabiztosnak sem mutattam meg mert féltem hogy akkor nem engedi hogy magammal vigyem. Félek hogy ha vissza nézik a felvételt, csalással fognak gyanúsítani mondván hogy a felvételen látszik hogy valami van a kezemben.
Ugye már szóltak volna ha azt hinnék hogy csaltam?
2022. dec. 30. 20:27
1/11 anonim válasza:
Milyen felvételt? Én nem láttam semmiféle kamerát. Gratulált, aláírtad, hogy sikerült, innentől kár aggódni.
2/11 A kérdező kommentje:
A teremben ahol vizsgáztunk kamera van felszerelve, erre fel is hívták a figyelmünket a vizsga előtt.
2022. dec. 30. 20:32
3/11 anonim válasza:
Szerintem ha ott helyben nem veszik észre a csalást, meg az ilyesmit, akkor utólag nem nézegetik a felvételt.
5/11 anonim válasza:
... es aztan az ilyen szorongo, tulparazo, hetekig a semmin kattogo felbolond a forgalomba kerul...
6/11 anonim válasza:
Az #5-nek teljesen igaza van. Nyugodtan lepontozhattok.
7/11 anonim válasza:
Egy kresz vizsgánál mi szükség ilyen szarra? Aki megbukik a kresz vizsgán az agyhalott nincs rá jobb szó.
9/11 anonim válasza:
Nem lesz semmi. Majd a rendőr büntet meg, hogy egy kézzel vezetsz, mert a másikban a kabalát szorongatod.
10/11 Ékezetes billetyűzet válasza:
Akármit is szorongattál, már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!