Zimmermann vs bármi más? Kinek mi a véleménye a zimmermann féktárcsákról?
Eleinte nekem nem volt bizodalmam vele. De olcsó volt. És az előző szett úgy felmérgesített, hogy hiába vesz az ember drága márkás (TRW) szettet, szinte új korától rázza a kormányt és pár évesen is úgy rozsdásodik a féktárcsa éle, meg a közepe, mintha valami minden esőben az utcán rohadó tragacsom lenne. Így úgy voltam vele, ha csak ennyit bír egy féktárcsa, akkor legalább legyen olcsó, pár év múlva úgyis ki kell dobni.
Megvettem ezt a Zimmermennt. 3 éve van fent és tökéletes! Nem ráz. Jól fog. Nem nyikorog. (Előtte meg az ATE visított állandóan, nagyon idegesítően.) 3 év elteltével a bevonat tökéletes rajta, rozsdapötty nincs a tárcsa élén. Örülök, hogy ezt vettem.
"20ezer km után brutálisan üt."
Ugyan ez volt nálam is. Csak még 20.000 km sem kellett hozzá. Eleinte úgy voltam vele, hogy majd összekopik és jó lesz. De meguntam, mert nem lett jobb. Kivágtam a francba, pedig elkopva egyáltalán nem volt. Soha többet trw-t!
Ferodo... Igaz drágább kicsivel mint a többi de nem vészes.
Cserébe nagyon jó cucc!!!! ;)
TRW-ről már sok rosszat hallottam.
Zimmermann fékpofáim voltak már amik meglepően hamar elkoptak pedig én nem nagyon használom a féket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!