Létezik, hogy ennyire megzavarta az autót a LED hátsó égő?
Vettem 8db Canbusos LED hátsó égőt, beis szereltem.
Működött is szépen viszont egyszer csak látom valami gebasz van, lezártam a csomagtartót, többet már nem bírtam kinyitni. Beszállok az autóba erre a műszerfalon a világ összes hibakódja megjelent…(ABS, legzsak, kipörgésgátló, keréknyomás, kiégett égő hibakód, stb)
Mondom adok egy gyújtást hátha elmúlik, erre be se gyúlt az autó, elkezdett sípolni hogy áljak félre az autóval, az ablakot magátol leengedte…
beszartam rendesen, gyors kiszedtem a LED égőket, visszatettem a halogéneket és tökéletesen ment az égő. Valamit én csináltam rosszul vagy mi lehetett? (érdekes módon az égők azok mentek persze).

#2 nincs canbusom, ellenben ledesek a hátsó helyzetjelzők, féklámpák.
Ha nem mondom előre hogy nem izzó van benne, te nem mondod meg hogy LED. Talán csak az erősebb fényből. Felemásan betéve izzóval a két oldal között csak fényerőbeli különbséget fogsz találni.

folyt:
Leszarom az ilyen korlátolt véléményeket. A LED azonnal világít és jobban látszik. Egy izzó 2-3 tized másodperc alatt éri el a maximális fényerejét.
Autópályatempónál 2 tized másodperc alatt a kocsi 7 métert tesz meg. Egy esetleges tömeges vészfékezésnél ez a 7 méter azt is jelenti, hogy lebontja a kocsim hátulját a mögöttem jövő, vagy kényelmesen megáll mögöttem.
lehet lepontozni, a bő 20.000 válaszom átlagát pár birka negatívja úgysem befolyásolja.
Ha rajtatok múlna, ma is kurblival indítanánk, és karbidlámpa lenne a fényszóró.

#6/7 Én egyáltalán nem szarozom le a LED-et, minden felhasználását imádom és toronymagasan a halogén izzók fölé helyezem, legyen szó az itthoni lámpába izzóról, utcalámpáról és igen, autók világításáról is.
A LED-es világítás zseniális. Csak nem akkor, ha te utólag kókányolod bele, mert akkor szart sem ér.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!