Mennyire jók a Suzuki SX4 S-cross autók?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy gyönyörű, bíborvörös, 1.4T GL+ felszereltségű 2017-es autót, amelyben 100.500km van.
Az autóról mindenféle számlák megvannak a szervízről.
Szép és jó állapotban van. Leginkább vidéken es városban használám.
Olyan autót szeretnék igazából, ami tényleg megbízható, kényelmes és megy is.
Jó pár ismerősöm megemlítette, hogy minek a Suzuki, az időseknek való.
Igaz, még csak 21 vagyok, de sikerült anyagilag összeszednem magam úgy, hogy tudjak venni egy újabb autót.
Olyan autót szeretnék, ami tényleg jó és megbízható. Sokat olvastam erről a típusról, de leginkább vegyes véleményeket olvastam.
Legalább 5 évre terveznék ezzel a típussal.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 29. 00:24
1/3 anonim válasza:
Az hogy jó az relatív. Attól függ milyen szempontokat nézünk. Megbízhatósággal nincs gond. Gyorsulás, végsebesség, nyomaték biztos le van írva. Sokan szoktak nagy szélzajra és instabilitásra panaszkodni. Nyilván nagyobb sebességnél.
2/3 anonim válasza:
Sima közlekedőedény. Suzuki lévén nagy kényelmet és minőséget ne várj, de amire kitalálták arra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!