Suzuki vitara 2020 vagy suzuki sx4 s cross 2020 ? Melyiket választanátok ?
Figyelt kérdés
Ti a kettő közül melyiket választanátok? És melyik a nagyobb ? És szerintetek melyik néz ki jobban ? És melyik a minőségibb ?2021. jan. 13. 13:56
A kérdező szavazást indított:
Suzuki vitara 2020
Suzuki sx4 s cross 2020
25 szavazat
1/23 A kérdező kommentje:
Én egyébként a vitarára hajlok
2021. jan. 13. 13:58
2/23 anonim válasza:
Vennék egy 2 éves Kugát ennyiért....
3/23 anonim válasza:
Már sok összehasonlító teszt készült ezekről. SX4 S-Cross nagyobb, Vitara fejlettebb műszeregységet kapott, minőségileg talán egy picit jobb. Melyik szebb pedig ízlés dolga.
4/23 anonim válasza:
Vitara kisebb. Minőségben mindkettő fapados, kemény műanyagokkal van borítva, kényelemben sem jeleskednek, felszereltség minimális (még a fullos modelleken is).
2 éve gondolkoztam Vitara vásárlásán, végül használt piacon vettem egy prémium autót harmadannyiért.
5/23 A kérdező kommentje:
4 igen fapados de nem nekem lesz hanem anyámnak ,és mi nem vagyunk olyan nevetségesek mint sokan akik a sz@r agyonhasznált kétes eredetü és előéletü bmwt audit mercedest vesz sz@ros 2 3 millióért aztán azzal flexelnek ez a fapados vitarára kb 5 millió lesz költve ennyi
2021. jan. 13. 22:24
6/23 A kérdező kommentje:
Ja és pont ez a lényeg hogy nem tizen meg huszon éves szakad szar kell neki enny
2021. jan. 13. 22:25
7/23 anonim válasza:
Anyukádnak inkább a Vitarát javasolnám vagy az új Swiftet, kicsit nőiesebb autók és az áruk sem vészes.
8/23 anonim válasza:
Ugyan jól lepontoztátok a kettes válaszolót, de nem mondott hülyeséget.
Egy új Vitara árából egy kategóriával feljebb lévő 2-3 éves alig használt másik autót lehet venni.
Persze, ha mindenképpen szempont az új kocsi, mert a használt az fúj, akkor mindegy is.... :D
9/23 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy használt hanem hogy nem akar időset ,
2021. jan. 14. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!