Forgalmi vizsgán mi miatt buktatok meg, és hogyan történt?
#9 UCLA egyetemen Data Science MSc találkoztam speckollként. Ki említette a Kvantummechanikát?
#10 Már rég elvégeztem mindkét tárgyat probléma nélkül amiket említettem úgyhogy nem tudom miből és hogyan vontad le ezt a téves következtetést, én pusztán a tényre világítottam rá, hogy mekkora szakadék van egy forgalmi vizsga színvonala között amit minden agyhalott 8 általánost végzett selejt képes elvégezni probléma nélkül és egy atomfizika vizsga között amit csak a hozzám hasonló rendkívül intelligens és individuális személyek képesek gond nélkül abszolválni. Bár kötve hiszem hogy ilyen szövegértelmezési készséggel te valaha jártál egyetemi képzésre.
1. A járda meghosszabbított vonalában állt egy nő,(de olyan elcs.szett helyen, eltolódva van az a járda, hogy tökre nem egyértelmű) akit nekem el kellett volna engednem, mert én kanyarodtam az útra, de neki esze ágában sem volt átmenni és azt sem tudta, hogy mi van, így én elindultam. "nem adtam elsőbbséget"
2. A zebrán nem tudta eldönteni a kedves gyalogos hogy átmegy e vagy nem, ezért, hogy ne tartsam fel a forgalmat, elindultam. "veszélyeztettem a gyalogost"
3. Az y megfordulásnál állítólag 2x nem tettem indexet, de az oktatóm is mondta a vizsgabiztosnak, hogy ez nem igaz, egyszer felejtettem el...
Totál peches voltam végig. Ma is gyomorideggel gondolok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!