Bmw E60 525D 2005-évjárat hogy megy 177-le változat?
Be kell írni a google-be: "BMW E60 525D 2005 adatok"
És lam ott lesz a 0-100, a vegsebesseg vagy 3 különböző weblapon is.
Ezutan ugyan ez egy alltalad ismert kocsival.
Ezutan a szamokat összehasonlítod.
Van aki szerint az "ezerötös Lada" megy mint állat. Másnak keves a Toyota GT86 200 lova stb stb...
Megjött Katalógus Kálmán.
A katalógusadatokon felül pedig biztos tud még sokat mesélni, aki ült is benne.
Előbbihez meg annyit, hogy en meg egy 110 lovas d4d-vel jarok, közlekedni eleg, tud 150-es utazót, de komoly hatarai vannak, előzni buszt/kamiont nem mindíg lehet, kell a belatható utszakasz hozzá.
A kérdesben emlitett es történetesen jó allapotú BMW mar szerintem az erős autó kategória, ott mar a hülyesegfaktor a nagyobb rizikó, hogy tenyleg beszedi-e a kanyart az egyenes után... (gumik, futómű, fizika)
2-es, nem kalman vagyok, es vezettem e36 316-ot, e46 328-at, sőt e30-at is.
E mellett RX 400 h, Mazda 6 2.5-öt,
de suzuki swifteket, b-c-d Corsa-t, f-g-h astra, Golf 4-5, GT86, ja, es 5.0 Mustangban is ültem, vegyesek az erzelmek...
Szoval hagyjuk ezt...
4 és gondolom egyik sem lepett meg, a katalógusadatból pontosan tudtad, milyen lesz.
Én is vezettem millió félét, köztük clk 440-et, 4 literes w140-et, nekem 535 van, hogy a 8 hengereseket említsem, de dunsutom nincs, milyen élmény egy mustangot vezetni mert az kimaradt. De ha mostanit vezettem is volna, akkor sem lenne relevàns arra, hohy hogy megy egy több generációval ezelötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!