Nеktek mennyi idő volt mire magabiztosan tudtatok vezetni?
Pár napja lett meg a jogsim, de még tiszta stresszben vagyok vezetés közben, főleg mióta már rajtam van a felelősség.
Mennyi idő, km után alalult ki bennetek a magabiztosság?
Miután vezetési gyakorlat nélkül, friss jogosítvánnyal a munkahelyemen az első unkanapomon bedobtak a Budapest belvárosi forgalomba, helyismeret nélkül, mert vidéki vagyok, egy Citroën Jumperbe, a munkanap végén hazafelé személyautóba átülve, külvárosban vezetve úgy éreztem, hogy ez már gyerekjáték.
Minden relatív. Egyébként a Jumpert is megszoktam az első fél óra után. A parkolások, tolatások volt csak para egy ekkora döggel. De nyilván egy kamionosnak az első munkanap után meg ez tűnhet ujjgyakorlatnak.
Arra majd készülj, hogy akkor lesznek necces helyzeteid, amikor már magabiztosnak ÉRZED magad.
Kezdőknél teljesen normális. Ez egy hosszú folyamat.
Igazából folyamatosan tanul az ember, a közlekedés is folyton változik.
Az elején jobb lenne, ha ülne melletted valaki, aki jól vezet (tudom, nem mindenkinek van ilyen családtagja), így nem mindent a saját hibádbol kéne megtanulni.
Meg egy jó oktató is alig tud valamit átadni pár óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!