Nagyon ciki egy Trabant 1.1?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 19:52
11/32 anonim válasza:
Miért lenne ciki.Főleg egy 1.1 es.nekem egy Maruti 800 van aminek kisebb a motorja meg nem néz ki olyan jól de munkába meg a teszkóba elvisz ha meg azért kell valakinek autó hogy nőt szedjen fel vagy arcoskodni akar vele az elég szánalmas.Egy autó azért van hogy A pontból a B pontba vigyen.Azt meg egy trabant is megtudja csinálni.
12/32 anonim válasza:
A Frászt ciki, önmagában egyáltalán nem.
Akkor ciki, ha elhanyagolod, hagyod szétesni, és tönkre menni, de ha figyelsz rá kívül belül, akkor még vagányis, csak eztse vidd túlzásba.
13/32 anonim válasza:
jobb mint gyalog...és ugyan oda visz mint egy drága kocsi...
15/32 anonim válasza:
jó az :) olcsó, könnyen szerelhető, (szép) :D
ha többet szánsz rá kicsit, akkor nagyon szép és jó autókat lehet kihozni belőle.
16/32 anonim válasza:
Én nem járnék trabanttal.
Full fapados és sokat is fogyaszt ahhoz képest hogy még 150-et se megy.
18/32 anonim válasza:
Nem ciki hidd el, még a 601es trabi sem az, szerintem menő dolog :) és sokkal egyedibb, mintha vennél egy suzukit.
19/32 anonim válasza:
a nagykövetes cikk iszonyat jó! olvassátok el! respect a csávónak! kedvet kaptam egy trabihoz én is :D
20/32 anonim válasza:
Miért lenne gáz?Neked meg felel?Akkor meg ne foglalkozz másokkal!Én is jártam Trabival és jó volt mert akkor az volt.Ha majd lesz rá nagyobb keret lecseréled,ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!