Lehet furgon luxus (nagyjából elegáns/abb) vezetőfülkével és/vagy utastérrel ellátott (például Sprinter, TGE, Transit)? Utólag módosított, élhetőbb belterűvé tett?
Milyen angol, magyar, vagy német keresőszavakkal keresnétek rá, hogy valóban megfelelő találatokat adjon a három nagy keresőóriás?
(Kívülről olyan tipikus, átlagos fekete maxi méretű furgonnak tűnjön a gépjármű, de belül legyen - amennyire lehet - szép.)
Egy furgonba mit akarsz szépiteni?
Csak nem selyem föggönyt és szép utazó wc-t akarsz bele.
Te érted, mit szeretnél kérdezni?
Ha igen, valószínűleg egyedül vagy vele.
Szerencséd van, én értem a kérdést az 1-2-val szemben. Egy kívülről átlagos furgon, ami belül luxuskivitel. Persze, vannak cégek amik ilyesmivel foglalkoznak. Csak úgy hirtelen:
Köszönöm négyes!
Mellesleg nem értem miért nem lehet úgy válaszolni, ahogy ő tette, még YouTube felvételt is linkelt mellé.
Igen, egyeske, ketteske, ahogy látjátok léteznek ilyenek, sőt a kiírás is a magyar nyelv ismeretének birtokában könnyedén értelmezhető.
Nyugalom többiek, velük szemben én is jól tudom: please don't feed the troll! :) Innentől így is lesz, ignorálom az ilyeneket. :)
És négyes mégegyszer kösz a linket, ez alapján én is találtam néhányat, itt egy példa közülük:
https://www.youtube.com/watch?v=GjM6JuNnPqE
Mindenki más, aki valóban a kiíráshoz kíván hozzászólni:
Ilyen linkek szép számmal jöhetnek - vagy használható keresőszavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!