Hogyan tudom hangosabbra megcsinálni az autóm?
Figyelt kérdés
Vettem egy sport dobot de nem lett sokkal jobb hangja azt szeretném kérdezni hogy mit lehet még vele csinálni hogy jó erős hangja legyen2022. dec. 20. 18:58
21/28 anonim válasza:
Amúgy műszakin nem nagyon fog az a kocsi átmenni....
22/28 anonim válasza:
Díjaznám, ha a rendőrök büntetnék az ilyen üveghangú motorokat, meg meghekkelt verdákat is... Zajszennyezés, tök fölöslegesen.
23/28 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem jobb a hangja? Kocsin belül vagy kívül voltál? Hány éves az autó? Csak mert a maiakban ott van az aktív zajcsökkentés, a hangfalaid veszik a motorzajt, és ügyesen elrejtett mikrofonok kiadnak olyan hangot, ami a motorhangot jócskán csökkenti a fülednél szuperponálódva.
24/28 anonim válasza:
#22 Néha van olyan komolyabb ellenőrzés ahol figyelik. Mérik a zajszintet, a kipufogógázokat, de ha alá néznek és valami oda nem illőt találnak a rendszámot leveszik a forgalmit elveszik és további jó sétát kívánnak.
25/28 anonim válasza:
Fontos mindenkinek hirdetned, h visszamaradott vagy szellemileg? Szerintem inkább titkold, és szép csendben próbálj felzárkózni, amennyire enegdik a képességeid.
27/28 anonim válasza:
#26 Mondj olyan ellenőrzést, ami elég gyakran van? Rengeteg autós szabálysértést, AM jogsival túl nagy robogóval hajtót, biciklisek ocsmányságait nem bünteti senki, pont a decibelt fogják mérni, amire szabályozás sincs idehaza sehol, csak a kibocsátásra?
28/28 anonim válasza:
#26 Az az igazság ha a rendőrök megemberelnék magukat, egy hét alatt a magyar kocsipark legalább harmada eltűnne az utakról, annyi a roncs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!