Belefagyott a hűtővíz az autómba?
Az autómat kisebb műszaki hiba miatt nem tudom használni, ezért a parkolóba áll pár napja, és teljesen kiment a fejemből hogy kéne bele fagyállót tölteni és most belefagyott.
Beindítani meg se próbáltam és nem is fogom.
A tartályban kevés víz van, és ami cső kijön a tartályból az nincs megdermedve és puha.
Pár napja már nem volt beindítva.
Kiolvasztani hogy tudnám?
Lehet így baja?
Panelházba lakok, csak a parkolóba tudom tárolni az autót..
Ezzel akarod magyarázni a 7-es hozzászólásban eltúlzott jóslást? Gyenge próbálkozás, mert a tömszelencében sincs más, mint az általa rögzített tömítés.
Azt mondom, várjuk meg amíg kiderül, hogy mi lett a vízpumpával.
#11 Egyrészt közismert tény hogy a tömszelencét keni, ha nincs kenése attól a pumpa még működni fog, csak elkezd folyni a tengelynél.
Másrészt én egyszer régen elkövettem azt a hibát hogy nem tettem bele fagyállót, minek hisz nyár van...
Nyár végére folyni kezdett a pumpa.
Na
Csütörtökön kiolvadt, egyből töltöttem rá először tömény fagyállót, vártam egy kicsit, majd rá egy kis ioncserélt vizet.
Előtte körbenéztem nem ereszt nem szivárog sehonnan semmi
Beindítottam, járattam vagy 10 percig
Víz nem fogyott, olaj nem habosodott, és utána sem történt semmi rendellenes.
Egyenlőre ennyit tudok mondani, mert most még nem tudom használni az autót.
"Víz nem fogyott, olaj nem habosodott, és utána sem történt semmi rendellenes."
Ha nem fúj gőzfelhőt, akkor pláne megnyugodhatsz.
"Csütörtökön kiolvadt, egyből töltöttem rá először tömény fagyállót, vártam egy kicsit, majd rá egy kis ioncserélt vizet."
Ha nem eresztetted le belőle a korábbi desztvizet, akkor miért töltöttél rá vizet is? Csupa tömény fagyállót kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!