Van egy mauda 323 f es autom. Amiben hidraulikus kuplung van És az alsó munkahengerböl jövö csö eltört. Viszont nem lehet kapmi sehol sem hozzá. Még bontoban sem találok. Valaki valami alternatíva esetleg?
Ne hogy leírd !!
Na mégis hol tört el és miből van az az anyag ?
Meg lehet hegeszteni vagy toldani esetleg.
1 es
Alubol van .
És nem lehet heggeszteni.
Biztosan alubol van???
Van azért ott nyomás rendesen.
Gumitömlő és vascső kombinációjával szokták megoldani.
Hány bontót hivtál fel? Tipikusan japán bontokat kellene hivogatnod, valahol csak lesz.
Később körülnézek neten hátha van utángyártott valahol, bár kérdés az milyen minőségű.
Én jól megszivtam vele, fél év után eldurrant a tömlő.
Igaz teljesen más autó de nem volt éppen olcsó alkatrész.
Aztán vettem 30+ éves bontottat, na azzal semmi gond nincs!!!
Hirtelen egy ilyet találtam:
Ez lenne az? Csak mert több félét kidob, de sokszor a kép nem is stimmel amit kiraknak termékképnek.
5 ös igen ez az
De már raktam bele rézböl
A mubkahenger is kilett cserélve
Felis lett töltve a tarály olajjal
Viszont ugyanúgy a padlon marad a pedál
8as
Csak vegyem le a munkahengerröl a légtelenitö csavart és enyi?
Járó vagy álló motornál?
Neeem 🙂
A legegyszerűbb alulról légteleniteni csak ahhoz be kell szerezned egy fecskendőt, lehetőleg minél nagyobbat.
Gyógyszertárban kapni 10 vagy 20 milist is akár aprópénzért, illetve kell egy átlátszó kis gumicső is.
Megszívod a fecskendőt fékfolyadékkal, ráteszed a kb 20-30cm (vagy amekkora kell a hely miatt) csövet és addig nyomod a fecskendőt, hogy az összes levegő kimenjen a tömlőből.
Ezt a tömlőt rádugod a légtelenítő csavarra, megnyitod és benyomod a fékfolyadékot.
A kuplung persze ne legyen lent...
Ezt megismétled még egyszer kétszer és kész...
De ha mondjuk 20 milis a fecskendő akkor elég egyszer is szerintem de azért ott sem árt kétszer.
A fékfolyadék tartály ne legyen csurdig mert ki fogja nyomni.
Ha tele van akkor szívj le onnan a fecskendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!