Szoktak problémázni a ti szüleitek az autóvezetésen?
Persze. Anyám pl borzalmas sofőr, volt olyan balesete (én is bent ültem 4 évesen) ami halálos is lehetett volna ha nem ment meg valami csoda, 100% az ő sara volt. Egyébként is baromi lassú, megengedettel sem mer menni sehol és közben a belső sávot szereti befoglalni aztán megsértődik ha levillogják, bizonytalan, sávváltásnál percekig gondolkodik és rángatja a kormányt, nem tud egy tempót tartani hanem pályán folyamat lassít-gyorsít, szóval nem jó sofőr na.
Aztán ahányszor beül mellém:
- Ne menj ilyen gyorsan (megengedettel szoktam menni ha vele vagyok, amúgy 5-10-15-tel gyorsabban szoktam menni)
- Ne váltogass ennyit sávot, cikázol (mert én előzés után vissza szoktam menni a külsőbe, aztán a következőnél megint, ahogy illik és kell is)
Ez azért van, mert ő fosik az autótól. Pedig nem olyan idős, és 30 évesen is ilyen volt. Most hogy már nagyon sok ideje vezetek jobb lett valamelyest.
Pár dolgot pontosítok: 1: amikor elmentem vezetni a tudtuk nélkül, az nem az ő kocsijukkal történt. Fizettem a vezetésoktatásért és kocsit béreltem.
2: Olyan is volt, hogy induláskor lefulladtam, és ezért lehülyézett az apám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!