Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktak problémázni a ti...

Szoktak problémázni a ti szüleitek az autóvezetésen?

Figyelt kérdés
Az enyémek igen. Tíz éve is állandóan kötekedtek velem vezetés közben, a bátyám kezét csesztették, miközben a sebességet váltotta. Állandóan üvöltöztek, de kiakadtak akkor is, amikor másokkal mentem el vezetni, a tudtuk nélkül.

2022. dec. 13. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Én apám azért szól, ha nem megyek fel pályán gps szerint 150-re, főleg a belső sávban, szóval valszeg azért.
2022. dec. 13. 19:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Anyám pl borzalmas sofőr, volt olyan balesete (én is bent ültem 4 évesen) ami halálos is lehetett volna ha nem ment meg valami csoda, 100% az ő sara volt. Egyébként is baromi lassú, megengedettel sem mer menni sehol és közben a belső sávot szereti befoglalni aztán megsértődik ha levillogják, bizonytalan, sávváltásnál percekig gondolkodik és rángatja a kormányt, nem tud egy tempót tartani hanem pályán folyamat lassít-gyorsít, szóval nem jó sofőr na.

Aztán ahányszor beül mellém:

- Ne menj ilyen gyorsan (megengedettel szoktam menni ha vele vagyok, amúgy 5-10-15-tel gyorsabban szoktam menni)

- Ne váltogass ennyit sávot, cikázol (mert én előzés után vissza szoktam menni a külsőbe, aztán a következőnél megint, ahogy illik és kell is)

Ez azért van, mert ő fosik az autótól. Pedig nem olyan idős, és 30 évesen is ilyen volt. Most hogy már nagyon sok ideje vezetek jobb lett valamelyest.

2022. dec. 13. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Hű, akkor anyud pont olyan, aki többnyire sztem házasság után már meg sem újítja a jogsiját, mert rájön, hogy nem tud közlekedni. :D Hát le a kalappal, hogy kibírtad a csicsergését.
2022. dec. 13. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
@13, hát volt azért hogy veszekedés lett belőle, de ilyenkor egy “ha felidegesítesz miközben vezetek, na az balesetveszélyes” általában befogta a száját. Volt hogy nem, akkor félreálltam és közöltem hogy innen lehet stoppolni. Akkor sem mondott többet. :D
2022. dec. 13. 21:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Pár dolgot pontosítok: 1: amikor elmentem vezetni a tudtuk nélkül, az nem az ő kocsijukkal történt. Fizettem a vezetésoktatásért és kocsit béreltem.

2: Olyan is volt, hogy induláskor lefulladtam, és ezért lehülyézett az apám.

2022. dec. 14. 08:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Megvan, mit vegyél apádnak karácsonyra, értelmező szótárat. Ha lefulladsz, nem vagy hülye, csak egy pillanatra figyelmetlen, rosszabb esetben béna. De semmiképp sem hülye.
2022. dec. 14. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!