Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meghúztam egy autó oldalát,...

Meghúztam egy autó oldalát, meghagytam az elérhetősegem, ezután mi lesz? N

Figyelt kérdés

11 éve van jogsim, soha nem fordult meg velem ilyen elő. Nagyon sajnalom, de a szüleimé az autó, amivel meghúztam, nem szeretném, ha megtudnák, a saját autón nem látszik.

Ha felkeres, hogy térítsem meg az ok, de hogy lehet ezt úgy, hogy senki ne tudja meg? Arra gondoltam számla ellenében megterítem neki, nehogy átverjen, vagy ő megy a biztosítóhoz? Az enyemre nincs szükség remélem.

2022. dec. 13. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarja elfogadni a készpénzes "kártérítést" akkor bizony nem fogod tudni eltitkolni, mert akkor a biztosítóhoz fog fordulni. De amúgysem értem a titkolózást, ez bárkivel megeshet. Sokkal rosszabb ha utólag derül ki valamilyen módon.
2022. dec. 13. 12:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Felhív és megbeszélitek hogy zsebből zsebbe vagy hivatalos úton.
2022. dec. 13. 12:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, pedig, ha biztosítózni akar, akkor meg fogják tudni a szüleid. Mert a szüleid biztosítója téríti meg azt a kárt, amit az ő autójukkal okoztak

De én sem értem miért kell felnőtt emberként titkolózni.

2022. dec. 13. 12:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Fénykép készült? Tanúk voltak?

Ilyenkor nagyon könnyen előfordul, hogy a biztosítóhoz már úgy jut el az eset, hogy a fél autót leromboltad, javítás hatszázezer.

Ott a kezében a papír, hogy elismered a felelősséget...

2022. dec. 13. 12:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem voltak tudtommal. De utólag azt bizonyítani is tudni kell, az én kocsimon meg semmi nem látszik, nehezen hihető, hogy behorpasztott volna bármit is...
2022. dec. 13. 13:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"De utólag azt bizonyítani is tudni kell"

Az mondjuk elég bizonyító erejű, hogy te magad hagytad meg az elérhetőségedet.

2022. dec. 13. 13:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Olyat is hallottam, hogy valakivel ki akartak cseszni és egy idegen számát és nevét írták rá.
2022. dec. 13. 13:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Végülis azt is letagadhatom, hogy én használom ezt az autót, mert anyám nevén van, aki 200 km-re lakik innen és akkor volt nincs autó...Kvázi nincs is autóm hanem vki kicseszésből csinálta velem.
2022. dec. 13. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

A te kézírásoddal... :)

Hidd el, még pofon sem kell hogy üssön a nyomozó, elég lesz ha elmondja emelt hangon, mivel jár a hatóság félrevezetése, nyomozás akadályozása. Könnyen között fogod elzokogni hogy mit is tettél pontosan.

2022. dec. 13. 13:50
 10/15 A kérdező kommentje:
Nyomozó ilyennel nem foglalkozik. Még kocsilopást is letojják... Kézírás? Lol azt gyilkosságoknál veszik figyelembe kb.. De ha felkeres természetesen fizetem sztem nem úgy tűnt, hogy el akarom mismásolni.
2022. dec. 13. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!