Lehetséges,hogy a hideg miatt történt?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy ma reggel indítottam a kocsit,semmi baj nem volt,majd menet közben,mikor váltottam 4esből 5ösbe,2500 körül volt a fordulatszám,de amint benyomtam a kuplungot és váltottam,felpörgött 4000re és ilyen erőltetett hangot adott ki..Lehet,hogy én bénáztam valamit,szokta néha ezt csinálta,mikor mondjuk beletaposok a gázba és utána váltok,volt rá példa.Vagy lehet a -8 fok miatt?Én mondjuk erre tippelek,de lehet én voltam a béna.Esetleg tapasztalat,valaki járt így?Mit csináljak másképp?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 13. 07:05
1/5 anonim válasza:
Biztosan nem. Szerintem véletlenül a gázon maradt a lábad.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy benéztem és valamilyen szinten rajta maradt.Köszi.
2022. dec. 13. 07:28
3/5 Morzsi007 válasza:
Ha régebbi autó, akkor pl a hideg miatt a bowden kicsit megszorult és nem ment vissza vagy az alapjárat beállítómotor lassan reagál, szorul(t). Hideg sok mindenre hatással van. Nehezebben mennek a dolgok. Ha egyszer kétszer fordul elő nagyon hidegbe, szerintem nem kell vele foglalkozni.
4/5 anonim válasza:
Hidegen ne pörgesd a motort 3-4000-ig,mert idő előtt kinyírod.Csak egy jó tanács.Várd meg míg bemelegszik és túráztathatod
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem pörgettem,épp emiatt írtam.2500 körül volt,mikor váltani készültem,és váltás közben pörgött fel 4re
2022. dec. 13. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!