Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motorral érdemes kezdeni?

Milyen motorral érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés
Életemben csak párszor motoroztam, még áltsulis koromban, szóval nincs kb. semmi tapasztalatom. Azt mondták nekem, hogy fokozatosan kellene egyre nagyobb motorral járnom, ami teljesen jogos. Na de mi kellene, hogy az első legyen? Gondoltam nyilván a Simsonra, vagy most megtaláltam ezt a Barton Fightert (amiről furán szinte semmi infó a neten)Jelenleg a B-hez kapott AM van meg, szóval abból indulok ki, de ha kell nagyobb kategória, persze megcsinálom. Kérdés nem-e pénz kidobás nem a legnagyobbat csinálni, ha már van tapasztalatom.
2022. dec. 10. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Robogó azt cső
2022. dec. 10. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sok év kihagyás után kezdtem el motorozni, és vettem egy Aprilia SX50-est. Jódolog, így helyben szalagálni, és persze olcsóbb is mint autóval , csak mivel sokkszor ezzel megyek dolgozni a 30 km-re lévő cégemhez, így oda meg kell a nagyobb gép, mert némely autós még normális oldaltávolságot se tart a 4 sávoson mikor megelőz.

Szerintem nem pénzkidobás egyből a legnagyobbra menni, én is ezt csinálom most, de arra számíthatsz, hogy kemény pénzbe kerül már egy korlátlan A-s jogsi, de legalább nem vagy bekorlátozva köbcenti és teljesítmény terén.

2022. dec. 10. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
turbo hayabusa
2022. dec. 10. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hagynám azokat a simsonokat, mert azzal lehet meggyűlne a bajod.

Ezek már nagyobb része csak össze van buherálva mindenféle szír-szar kinai után gyártott vagy bontottal alkatrésszel.

Ezekhez nagyon tudni kell bütykölni.

Inkább egy jó kis hondát vegyél amiben kevés km van.

2022. dec. 10. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!