Olajnyomás és olajhőmérő óra bekötése?
Hali!
Vannak HD sportóráim amit szeretnék bekötni.
Föld, szenzor, led bekötése minden stimmel.
Amire kíváncsi vagyok, hogy a pozitívat muszáj mindenképpen a gyűjtásra kötni vagy lehet rögtön az akksira is?
Ha gyújtásra kötöm hova érdemes? Szivargyújtóról elhozni?
Köszi!
Dizájnak csak, mert tetszik! Meg szinte egy full gyári 1.4-es Golf 3-ba fölöslegesnek tartom a drágább technikát. :)
Ezért kérdezem!
Esetleg valami elosztóval a biztosítékra kötni?
Mielőtt valaki kérdezné, igen, megvolt a vezérlés, olajcsere, fékek is újak és rohadni se rohad!
Nyárom volt lakatolva és Montanavak telibe fújva. :)
fullgyári gófba meg pláne minek? bohóc akarsz lenni? :D :D
teszel a kipufogóba sípot is? :D :D
Van alatta egy JR15 szett, sötétítés, VR koptató, 45ös cső gázgyorsítóval és egy ovál Paragi véggel, nem mondanám nagy tuningnak, azért is írtam szinte full gyári, jövőre megy le koppra fix rúgókkal, fölösleges hú de erős legyen, úgy sem tudok vele majd száguldozni.
Óráról gondolhat bárki, bármit, nekem tetszik!
Kínai felni meg "gázgyorsító". :D :D :D
Kívánságlista matrica van? :D :D
Félre ne érts, nem vagyok a műszerezés ellen, még akkor is ha egy 65 lóerős szarba teszi valaki, de egyrészt a "mindegy hogy működik-e mert csak dizájn" hozzáállástól leszel bohóc, meg attól hogy "jó lesz a gagyi kínai legalja csak világítson a LED!" :)
Nem tudom milyen színnel világít abban a fostömlőben amúgy a műszerfal, de mondjuk ha teszel bele pluszban egy hozzá stimmelő VDO óracsoportot, akkor egy rossz szavam nem lesz a "projekthez"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!