Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wagon r-ből le lehet valahogy...

Wagon r-ből le lehet valahogy fejteni / kiszivattyúzni a benzint?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 22:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

miattatok rohad kismillió ember a benzinkutakon....

Le lehet bzmeg, de még ha megpusztulnék, se árulom el.

Agyilag odáig nem jutsz el, hogy még vagy 5000000 hasonló egyszerű is így gondolkodik, az ország meg szop miattatok?

2022. dec. 6. 04:07
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
#1 Értem a mentalitást, meg egyet is értek vele, de azért ne legyünk agymosottak: a kormány miatt szop az ország. A benzinkutakon nem azért van hiány, mert a kérdezőhöz hasonló faszok felvásárolják az összeset, hanem mert a MOL (ami az államé) nem szállít. És nem, nem azért nem szállít, mert nem tud, hanem mert az állam azt mondta. Van benzin bőven, csak szállítás nincs. Ez a "pánikvásárlás miatt nincs" ötlet csak a fideszes hazugság.
2022. dec. 6. 06:03
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Nem kérdező, nem lehet sehogyan. Max megemeled és lelazítod a benzincsövet.

De ne tartalékolj, pláne 95-öst mert te is úgy jársz mint egyik ismerősöm, tavasszal feltartalékolt mára rárohadt mind a 60 liter. Ennél nagyobb pénzkidobás meg nincs.

2022. dec. 6. 07:16
 4/15 A kérdező kommentje:

1

Ebben a hónapban nem voltam tankolni, a 100 km-re lévő testvérem havonta meglátogatnám, de idén 2x voltam nála

anyámnál 30km-re kéthetente járok, korábban heti 2x.

De rohadjak meg oké.

Amit eszek megtermelem nagy részét és jut eladásra is.

Eldugnám a fokhagymát, hagymát, hogy ne dögöljek éhen jövőre, de oké, megveszem a prémium benzint.

.

Két kanna benzint spejzoltam be tavasszal, mikor még lehetett kannába...

Most fogyott el. Fűkaszálás rotációskapálás végett.

.

Nincs traktorom, csak rotációskapám, azzal meg nehéz eljutni a kútra, ahol órákat kell várni.

.

Főállású őstermelőként eladásra is termelek, de rohadjak meg, abbahagyom a fszba, mert sokkal kevesebbet kel majd dolgozni a gyárba és több a fizetés is.

.

Csak azért tartottam ki, hogy ne keljen más csicskája lennem, de másnak az a normális....

Rohadjak meg, abba is

2022. dec. 6. 09:14
 5/15 A kérdező kommentje:

Ja az egyik kanna 20, a másik kisebb, 10 vagy 15 literes, amit megtöltenék.

Bár lehet boldogabb lennél, ha nem 30-35, hanem 40 vagy 200 litert szeretnék és nem tudnék elrakni.

.

Ez egy tanknyi benzin (az én kocsimba).

.

Büszke lehetsz, igaz hű fideszes vagy, jól bemagoltad, hogy kiket kell utálni.

Azt is, aki ársapkás terméket vesz és ezzel az teszi tönkre a kereskedőket, gazdaságot.

.

Sokkal kevesebb ársapkás terméket veszek, mint te, ezt a keveset is sajnálod?

Szívből remélem jövőre éhezni fogsz!

2022. dec. 6. 09:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja bocs, hogy "ebben a hónapban nem voltam tankolni" az november elejétől számolom.
2022. dec. 6. 09:23
 7/15 A kérdező kommentje:

"Eldugnám a fokhagymát, hagymát, hogy ne dögöljek éhen jövőre, de oké, megveszem a prémium benzint."

Értsd kifogyott a rotációskapából, amiven a földet művelem.

.

Remélem lehet kannába tankolni legalább a prémiumból és nem kell 10-40km-t tolnom a rotakapát a kútig, hogy abba tankoljak.

2022. dec. 6. 09:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Kinek mit intézett a kormánya ugyebár, amit a többség szavazott meg még tavasszal....
2022. dec. 6. 09:35
 9/15 anonim ***** válasza:
4%

Amugy pont a falusi suttyok pánikolnak höbörögnek mert szarul megy minden

És háát ők Orbán Viktor legfőbb szavazói

Tehát ha szavazni jó Orbánékra az ajándék krumpliért. akkor a szopáskor se höbörögjetek birkák:D

2022. dec. 6. 10:35
 10/15 A kérdező kommentje:

9

Bp-en születtem és nőttem fel, agrárdiplomás suttyó vagyok, és az utóbbi 4 alkalommal orbán ellen szavaztam.

És nem nevezném pánikvásárlásnak.

De te is jó fideszbirka vagy, mindenkit utálni kell.

Így biztos nem lesz egységes összefogás, tüntetés a fidesz egypártrendszer megdöntésére.

2022. dec. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!