Pesten melyik benzinkúton lehet kiszivattyúzni a fáratt olajat a személyautóból?
Ez messze van az olajcserétől.
Egyrészt nem kevés marad benne, másrészt nem a karter LEGaljáról szívod.
Ha a csavart csavarod ki, alulról folyik és ott gyűlik össze a legkoszosabb része és ki is jön.
De ez még hagyján!
Olajszűrőt ki fog cserélni???
A smartokban ez a megoldás az Alap. Azokon nincs olajleereszto csavar...
Nem tudom hol van ilyen kút
Kútról nem tudok, de vettem ilyen pumpát a lidlben (asszem 5e ft volt) és egész jól működik, a csövet jól le lehet szuszakolni a teknő aljára és elég alaposan kiszívja.
Először én sem bíztam benne, ezért megmértem hogy hagyományos olajcserénél adott nívónál mennyi folyik ki - ez a szippancs ugyanannyit kiszed.
Időt nem nagyon nyer vele az ember, ugyanúgy kell az a kb 15-20 perc amíg kijön, de azért egy fokkal kényelmesebb, én megúszom a megemelést és a kartervédő leszedését - a szűrőhöz anélkül is hozzáférek.
Egyébként szűrőcsere nélkül semmit nem ér az olajcsere...
Na de nem az olajcserével egy időben kellene a szűrőt is cserélni?
Olaj nélkül nem tudsz hazamenni a garázsba.
Olajszűrő nélkül nem tudsz elmenni a kútra.
A friss olajat nem engedném rá a retkes szűrőre, hogy aztán utólag ki legyen cserélve.
Új olajszűrőt se raknék fel a retkes olajhoz, hogy telenyomja amíg elmész a kútra. Akkor nem sok értelme van így a cserének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!