BMW F01 (7-es széria) vagy Mercedes-Benz W221 (S-Osztály) jobb autó ? (2009-2011)
Minőségben, kényelemben, felszereltségben és vezethetőség/vezetési élmény terén.
Úgy összességében melyik a jobb "konstrukció", melyikben érzi "jobban" magát az ember.
(Néztem több videót is, de szerintem élőben más, amikor az ember benne is ül, jobban tapasztalja.)
Ahogy néztem, kb. egy árban mozog a két felsőkategóriás autó.
Külsőre a Mercedes egy kicsit jobban tetszik, viszont a BMW szerintem modernebb megjelenést kölcsönöz.
Ebben a kategóriában mindigis az S osztály volt az etalon mind minőségben, mind technológiában, mint presztízsben.
A 7-es sem rossz de az S osztály mindig jobb lesz.
Az már más kérdés hogy kb anyagi csőd egy ilyen idős luxusautót fenntartani, de ezt már rád bízom..
Neked kell eldönteni, ülj be mindkettőbe és döntsd el melyik jön be jobban.
#2 háttal ül a moziban, vezetési élmény azért akad ezekben is bőven, főleg a nem alapmotoros verziókban, de az alapok is szépen viszik a kasztnit.
Az hogy melyik jobb konstrukció azt itt senki nem fogja tudni neked megmondani, keress fel egy olyan szervízt ahol csak ilyen kategóriás autókkal foglalkoznak, ők fognak tudni mondani róla bármi értékelhetőt.
#5 hülyeségeket beszélsz. Egy 2-es vagy 3-as ezerszer agilisabb lesz a kanyarokban. Kíváncsi lennék a 2,5 tonnás hetes BMW hogy viselkedne egy versenypályán. Nyilván nem lenne szar, de itt a kisebb, fürgébb, feszesebb futóművű autó van előnyben.
Ezek az autók a kényelemről szólnak, nem az élményautózásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!