Mit tegyek, hogy ne szóljon bele. A vezetésemben?
Velem egyszer történt hasonló, bár nem apu volt hanem a nagybátyám.
Igaz, először csak segítsget kért, hogy a telken kellene ezt-azt elrámolni, amihez több kéz kell.
Aztán -ha már úgyis együtt megyünk- vezessem az autóját.
(gondolom amolyan fizetségnek szánta)
Már a telek felé menet is elkezdte, hamarabb válts, később fékezz, nagyobb íven fordulj, stb.
Különben nem volt semmi probléma, csak úgy mindenben talált valami piszkálódni valót.
Elvégeztük amiért mentünk, de pakolás közben is folyamatosan hallgattam az oktatást, a pedálkezelésről a kormányfogásról na és főleg az Ő takarékos vezetéséről.
Elindultunk haza, és ismét kezdödtek az "én nem így szoktam, sose fogod megtanulni, már idefelé is mondtam" jellegű oltások.
Szakadt a cérna!
Konkrétan az első városszéli buszmegállónál megálltam, és kiszálltam.Sosem vezettem többet az autóját.
#19.
Nem fontos velem egyetérteni......
Bizonyára Te is egy ilyen megmondó felnőtt lehetsz, aki mindent tud, és aki tévedhetetlen, főleg, ha fiatalabbal hozza össze a sors.
Köszönöm, de nem kérek belőle.
Különben -hiszed vagy sem- soha nem hisztiztem, csak egyszerűen nem tartottam igényt egy távoli "kedves rokon" okításra.
Amúgy ez egy régi történet, azóta már felnőttem, de ma sem tennék másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!