Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Stabilabb, jobban irányítható...

Stabilabb, jobban irányítható egy hátsó kerekes autó mint egy első?

Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.
2022. dec. 2. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Sokkal inkább számít a futómű és a gumi, minthogy hol hajt.
2022. dec. 2. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak én látom úgy hogy kifordult a világ és az emberek már a fizika törvényeit sem hiszik el? :D

Sok éve itt vagyok, de eddig teljesen egyértelmű és elfogadott dolgokat úgy szólnak le mintha sosem lettek volna igazak, most meg már ilyen kérdések születnek...

2022. dec. 2. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Télen hátso kerekesek bmw-el erős havazásba kezdett és nagyon fagyos volt az út is, kb 30-cal tudtam menni és úgy is egy csomoszór kidobta a seggét. Este volt koromsötét a 20km-es távolságot kb 1 óra alatt tettem meg. Pedig téligumijaim voltak és a kocsi se volt ezer éves.

Első kerekesek nyílván jobban "tapadnak" az úthoz de az igazi az összkeresek.

2022. dec. 3. 05:16
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Télen a legrosszabb a hátsó hajtás.

A Ladába is tettek egy zsák cementet olyankor mert szinte lehetetlen volt vele menni.

2022. dec. 3. 06:01
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
kinek hol és mikor ? felhasználóbarátabb egy elsőkerekes
2022. dec. 3. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha kicsit gondolkodsz, akkor magad is tudod a választ sztem :)

Egyértelműen az első kerekes, több szempont miatt is. Plusz ehhez hozzá jön az évszaknak megfelelő minőségibb gumi, illetve hogy a futómű rendbe legyen.

2022. dec. 20. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!