Ha japán ,akkor megbízható?
Figyelt kérdés
Elég sok típust nézegettem az elmúlt fél évben. Első autó vásárlása a prioritás, és nagyon hajlok a 99-2000 évjáratú Toyota yaris típuson. Ugyan drága, de nagyon kecsegtető ,hogy kb mindenhol azt írják , a kopó alkatrészeken kívül senki nem költ másra.
Ez csak egy urbán legenda ?
Néztem még a Suzuki Ignist, Opel Corsat, Skoda Fabiat, de valahogy mindig a Toyotahoz kanyarodok vissza.
2022. dec. 1. 19:15
11/21 anonim válasza:
Mindem gyártónak vannak jobb és rosszabb szériái, és egy jobb konstrukcióból is kifoghatsz elhasznált, hibás példányt… :)
12/21 anonim válasza:
Japánoknak is vannak ám elb*szott modelljeik és motorjaik. A csőlátású japánb*zik szokták ezt mondani, hogy az sosem romlik el.
Inkább múlik a tulajon.
13/21 anonim válasza:
Amúgy a régi Swift jó példa erre. A "sohasem romlik el" és a "még gurul" között óriási a szakadék, míg a Swiftek is inkább az utóbbi kategóriába tartoznak.
14/21 anonim válasza:
Igen jók, de csak benzinest vegyél, dízelben sosem voltak annyira elmélyedve mert nem volt rá társadalmi igény, csak exportra.
15/21 anonim válasza:
20 éves autó már minden, csak nem megbízható
16/21 anonim válasza:
fszt nem, 25 éves az autóm semmi baja, 1x volt lakatolva a küszöb mert elrohadt. motor bontatlan!
18/21 anonim válasza:
Attól függ, mennyit jársz vele, 17-es, én napi 100 km-t.
19/21 anonim válasza:
18as! Attól függ konkrétan melyik típus/motor. De van ami a kevés törődés ellenére is teszi a dolgát.
20/21 anonim válasza:
Ha nálam lett volna az előző 20 évben, valószínű én is hirdetném, hogy jó a 20 éves autó. Mert ismerném. De így? Próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!