Győrben hol tudok venni használt gumi abroncsot?
Figyelt kérdés
Melyik gumiszervízben árulnak használt gumit?2022. dec. 1. 00:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem nézz körül a vaterán, sokan feldobják a régit olcsón, vagy akár ingyen elvihetőként is. Gumis is inkább ingyen odaadja, mert neki is fizetni kell érte mikor elviteti, szóval bármelyiknél érdeklődhetsz szerintem.
2/7 anonim válasza:
Facebook marketplace, facebook-os gumis csoportok... Miért kell hogy győrben legyen? Nagyon sokan tudják futárral is küldeni.
Illetve racingbazáron van még nagy választék
4/7 anonim válasza:
Nyári vagy téli gumit keresel?
Nyári pont van nekem eladó és Győrben lakom. :-) Bár gondolom, inkább télit akarsz most venni.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom eladni jofogason tavssz ota az 1 eves tokeletes allapotu abroncsaimat....
No comment
6/7 anonim válasza:
Jófogás kb a legrosszabb hely ahol árulhatod az autós cuccokat. Facebook-os gumis, autós csoportokban próbálkozz.
Vagy lehet hogy túl van árazva, azért nincs érdeklődő.
7/7 anonim válasza:
5-ös, nekem is voltak hasonló tapasztalataim. Végül egy ismerős gumis vette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!