Motorozásnál számít ha végigjártad a "szamárlétrát"?
Figyelt kérdés
Úgy értem mondjuk először rendesen megtanultál bicajozni, aztán után mentél 50-es robogón, aztán 125-ös robogón, 250-en és így tovább?
Érezhető ha valaki ezeket évek alatt végigcsinálta majd utána ment a legerősebb motorra?
2022. nov. 28. 18:01
A kérdező szavazást indított:
nagyon sokat számít
semmit sem számít
21 szavazat
1/7 anonim válasza:
Legutóbb egy videóban motoros szakértő pont erről beszélt. Illetve a hiányáról, és hogy sokan 2-3 szinttel magasabb motoron ülnek az emberek.
2/7 anonim válasza:
Szerintem kellene ez mindenkinek.
Én is egy 50-es kismotorral kezdtem és majd így feljebb.
Sokan elvannak tévedve mert a gázt húzni nagyon hamar meglehet tanulni.
De viszont amikor jön egy váratlan helyzet, a legtöbb nem tud mit kezdeni vele és ha rálép a fékre , rögtön kiszalad alóla.
Nagyon sok idő és gyakorlás kell a két féket együtt és jól használni.
3/7 anonim válasza:
#2 Az a baj, hogy sajnos még az autós "kultúrában" is az a "profi" és "lendületes" meg "jó" sofőr akinek a tudása kimerül abban hogy "meri nyomni neki". Aztán amint találkozik a legelső hétköznapi közlekedési helyzettel, ahol a féket és az agyát kellene használni ott rögtön csődöt is mond. Nyilván motornál ez egy hatványozott dolog.
4/7 anonim válasza:
Szerintem az is számít, hogy ki mennyire merült el a motorozás technikai részleteiben, mert lehet csak ott helyben motorozott, semmi hosszabb túra, vagy vezetéstechnikai képzés. Tanfolyamon volt aki A2-ről csak kategóriát akart lépni, ehhez elvileg 2 órát kellett volna gyakorolnia, a vizsgára de nem ment neki a rutinpálya. Se a kisívű megfordulás, se a hirtelen megállás, hogy ne csússzanak a kerekek.De ott volt a másik, aki csak arról tudott mesélni, hogy hogy szokta húzni a motorjának (persze jogsi nélkül), de 5x-re vizsgázott le
6/7 anonim válasza:
500-as cruiserrel kezdtem 4 éve,jövőre 1000+os túra.
7/7 anonim válasza:
Nálam 5 év alatt:
-elektromos robogó
-500-as cruiser
-1250-es sport túra
De még ez is bőven túl gyors és nagy váltások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!