Autó akkumlátor töltővel (12V) , hogyan lehet motor akkumlátort (12) tölteni? Azért kérdezem mert nekem azt mondták hogy azzal csak elrontom a motor akkuját.
húsz évvel ezelőtt az Aldiban vettem egy igenmodern akkutöltőt, ami a mai napig kiválóan töltii a környék motorosainak akkumulátorait. Az autóm
aksiját mostt kellett először töltani, azt is kiválóan tette.
A modern(nem gányolt, barkácsolt)gyári töltők érzékelik mit is töltenek, ennek megfelelő a töltés áramerőssége..ha feltöltötte, akkor átáll csepptöltésre..
Ezek már pont olyanok, mint a telefontöltők..például az egyik telóm az irodában három éve töltőn van, és semminek semmi baja...
Szóval töltsd a motoraksit is bátran, a töltő tudja mi a dolga..jól is néznénk ki, ha mindenhez testreszabott egyedi töltő kellene.
Téged simán jókedvűen beültettek a körhintába.
Lehet, ha olyan ahogy a korábbi hozzászólók írták. Ha van rajta motorakksi töltési mód. Kis motor ábrával.
Egy modern töltő a 6 vagy a 12 voltosat is tudja tölteni. Nekem is olyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!