Magyarországon szoktak így vagánykodni az autóikkal a fiatalok?
2022. nov. 24. 14:34
21/25 anonim válasza:
Egyetlen dolog amit művel a trollkodás, de ha neki jobb, akkor legyen ettől jobb, attól hogy itt vetít neten még ugyanaz az ember marad akinek ez a legjobb szórakozása.
22/25 anonim válasza:
Piros-kék villogóval nem, de egyébként igen. Nem fényes nappal, de a mi városunkban pár éve pont két bedrogozott tini gyorsulási versenyének lett az a vége, hogy az egyik lehajtott az útról és egy nem is tudom milyen kis mezőgazdasági épületet félig lerombolt. Nem tudom, túlélte-e.
23/25 Hintalow válasza:
Ijj báze, ez vèrciki, lehet èn nőttem fel jó közegben, de 18 èves korunkra már kb körberöhögtük z aki ìgy "cigányozik" 😅😂
24/25 anonim válasza:
Fúú de kemények, erős autóknak tudnak nyomni egy gázfröccsöt. Oda ne rohanjak...
Ezt minden majom meg tudja csinálni egy egyes Swift-tel is
Második videó sem olyan nagy szám, ha már betöltötte valaki a 12-t. Oké, elrakja keresztbe, de többnyire akkora területeken, hogy ha megpördül se lesz semmi, műmájerkedés csak. Azon kívül meg életveszélyesen előzget. Nagyon kemény...
25/25 anonim válasza:
Pénz van ész nincs.
Ennyi.
/amúgy engem nem zavar/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!