Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Itt van kamera?

Itt van kamera?

Figyelt kérdés

József Attila út, 5. kerület Budapest

Véletlen a négysávos belső sávján érkezve folytattam az utamat a buszsávban pártíz méteren keresztül mire észleltem hogy rossz helyen vagyok. Besoroltam balra, de nem tudom ebből lesz-e bármi problémám. Nincs helyismeretem Budapesten, így hát belefutottam.

2022. nov. 23. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:

És ráadásul sávváltással mentél át a buszsávba.

tudtommal nincs ott kamera. Reméljük.

2022. nov. 23. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Rosszul mondtam, külső sáv na... végig azon haladtam, és csak mentem (volna) tovább, megszokás, mivel a város ahol egyébként mindennap megfordulok, ott szinte átvágja azt a négysávos, keresztbe is, meg a körút is, és nincs buszsávunk, szóval csak a megszokás. Amint észleltem, igyekeztem elhagyni a sávot.
2022. nov. 23. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor viszont a forduló sávból mentél egyenesen tovább a busz sávba.
2022. nov. 23. 21:43
 4/7 A kérdező kommentje:

És ezt akkor mégis hogy gondolták az okosok?

shorturl.at/oFR36

Jobbra és egyenesen is lehet menni tábla szerint. Én nem látok semmit hogy egyenesen csak busz mehetne, szóval azt a f*sza kopott busz feliratot kéne meglátnom 100 méterről? Igen, lehet előttem ott volt hogy jobbra tartó sáv felfestés (szintén agyonkopva), de valahogy nem az aszfaltot nézegetem a reggeli csúcsban.

2022. nov. 24. 06:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Na mindegy, hibáztam, csak lesz-e gondom, vagy sem, az a kérdés.
2022. nov. 24. 06:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ott van a kék tábla a kereszteződésben, mutatja, hogy a külső buszsáv lesz
2022. nov. 24. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
És a Sas utca sarkán már ott a tábla, ami előre jelzi az egészet
2022. nov. 24. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!