Hogyan tudok 'akciófelvételeket' készíteni motoron ha nem akarok a sisakra kamerát?
A motorra előre hátra fixen rögzített kamera ugye nem jó, mert nem mozog.
Esetleg egy ilyet beszerezni érdemes vagy nevetséges? Van más opció?
Szerintem nincs gond a fixen rögzített kamerákkal! Sok videósnál látok ilyent, mikor tankra, tükörre teszik a GoPro-t, de az is tetszik amit a Pesu-ék csinálnak (Pesu motoros dolgok), ott az egyikőjük alkarjára van szerelve a kamera.
De olyant meg még véletlenül se csinálj,mint az alábbi videóban , hogy a sisakra szereled, aztán idegesítően jár a fejed. A srác még is fejeli azzal, hogy pár másodpercenként végta a videót. Konkrétan elszédültem a felvételétől
elösször én is erre gondoltam amit linkeltél, de ne fruugorol rendeld mert rábaszol
második opció ha nagyobb a keret akkor kormányra 360 fokos kamera, ilyet is sok motorosnál látni, hollywood honda is csinált ilyennel videót
#4 360as kamera lesz
Fruugo val mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!