Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudok 'akciófelvételeke...

Hogyan tudok 'akciófelvételeket' készíteni motoron ha nem akarok a sisakra kamerát?

Figyelt kérdés

A motorra előre hátra fixen rögzített kamera ugye nem jó, mert nem mozog.

Esetleg egy ilyet beszerezni érdemes vagy nevetséges? Van más opció?

[link]

2022. nov. 13. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem jó.
2022. nov. 13. 05:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs gond a fixen rögzített kamerákkal! Sok videósnál látok ilyent, mikor tankra, tükörre teszik a GoPro-t, de az is tetszik amit a Pesu-ék csinálnak (Pesu motoros dolgok), ott az egyikőjük alkarjára van szerelve a kamera.

De olyant meg még véletlenül se csinálj,mint az alábbi videóban , hogy a sisakra szereled, aztán idegesítően jár a fejed. A srác még is fejeli azzal, hogy pár másodpercenként végta a videót. Konkrétan elszédültem a felvételétől

https://www.youtube.com/watch?v=QuH3xiR0zx0&t=342s

2022. nov. 13. 05:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Fixen valahová és jó az , első lámpa vagy a tank .
2022. nov. 13. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:

elösször én is erre gondoltam amit linkeltél, de ne fruugorol rendeld mert rábaszol

második opció ha nagyobb a keret akkor kormányra 360 fokos kamera, ilyet is sok motorosnál látni, hollywood honda is csinált ilyennel videót

2022. nov. 13. 07:33
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 360as kamera lesz

Fruugo val mi a baj?

2022. nov. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!