Nagyrobogósok szoktak inteni egymásnak? illetve a nagyrobogósok és a motorosok intenek-e egymásnak?
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 09:58
1/3 anonim válasza:
Mikor kisrobogóval jártam akkor is sokan "intettek". De már rengeteg motoros van, szeribtem a nagyrészük nem integet már senkinek
2/3 anonim válasza:
Te minden féle motort autót végig kérdezel hogy kik integetnek???
3/3 anonim válasza:
évtizedekkel ezelőtt, amikor egy ritka márkájú motorom volt(talán 5 db az országban) akkor ha véletlenül láttam, intettünk...
De ma már értelmetlen...
Na jó, bevallom, ha lenne egy öreh Indiánom, akkor intenék a másik Indiánosnak..csak sajnos nics az utakon egy sem.
A kérdés nagyrobogóra szólt..
Hát ha lenne egy négyszázas szuzuki fotelmotorom, akkor intenék a másik fotelesnek...nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!