Lada futómű változtatás műszakin?
Sziasztok!
A napokban vettem egy 2106-os ladát és nem teljesen vagyok képbe a legális tuning lehetőségekről.
Szeretném sportosítani a futóművet(ha már használom, akkor jól akarom érezni magam).
Az lenne a kérdés, hogy ezek közül bármelyik műszakin kizáró ok lehet-e: Tokolt híd, A-s tornyok(szépen visszafedve), zöld szilentek áterősített kutyacsontokkal és bekötési ponttal, kayaba ultra sr gátlók(vagy bármi hasonló keményebb), niva/merci rugó(nem lenne ültetve, annyit vágnék hogy megmaradjon az autó gyári magassága)
Nem az érdekel, hogy legális-e, hanem hogy át lehet-e tolni egy normális műszakin ilyen futómű változtatásokkal?
lett azóta belőle valami? egyébként ez bázis függő, mert az én 2105ösöm is úgy van általakítva, hogy tokolt hátsóhíd, merci rugók, kayaba gátló, piros szilentek, állítható panhard, állítható kutyacsontok, a torony, 15" oz felni, weber karbi, golf hűtő meg hasonló apróságok és a kutyát sem érdekelte egyik se. a motorteret meg sem nézték. az tény hogy csak 3. helyen engedték át, mert az elsőnél csak a karbi volt gond, a másodiknál szinte mindbe belekötöttek, a harmadiknál meg tök lazák voltak. szóval keresni kell a jó
helyeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!