BMW 318i E46 jó vétel 600 ezer forintért?
Figyelt kérdés
Elmúltam már 32 éves is, úgy gondolom most már kell a prémium autó. Mégiscsak bizonyítani kéne a haveroknak, csajoknak, hogy valamit letettem az asztalra. Meg úgy az imidzsemnek is jót tenne, a cégnél is komolyabban vennének, ha egy prémium kocsiból szállnék ki, mert látnák hogy komoly vagyok. Most ki is néztem egy egész jó 1998-as BMW 318i E46-ot. A külseje is szép és a belseje sem lelakott.2022. nov. 17. 09:42
11/19 anonim válasza:
#10 Ja meg az utólag beletákolt kínai hupilila angel eye karikák.
12/19 anonim válasza:
#10 Kulcsszó, hogy PRÓBÁLD! :D
13/19 krwkco válasza:
Minden öreg BMW jó vétel.
Ha ki akarod tanulni az autószerelő szakmát.
Vagy az is jó megoldás ha a céges parkolóban tartod. Reggel nagyon korán odamész busszal és megvárod, amig az első kollégák megérkeznek. És akkor látványosan kiszállsz.
Este ugyanez fordítva, amikor az utolsó kollégák mennek el. És aztán irány a busz. :-)
14/19 anonim válasza:
Ha van jó tréleres meg szerelő ismerősöd mindeképpen jó vétel, nekik legalábbis
15/19 anonim válasza:
Ez egy így gáz! 316i legyen, fekete és acelfelnivel, sportdobbal. Valamint 350legyen vagy az alatt! Remélem tudtam segíteni.
17/19 NTBS válasza:
Szerintem nem. Van rejtett hiba, azért olcsó.
18/19 anonim válasza:
Ha van rajta "Sports Mind" matrica, meg legalább 4db ///M3 logó szétszórva, és esetleg egy hatalmas kályhacső kipu helyett hátul, akkor kiváló vétel.
Ha még feketére vannak fóliázva a hátsó ablakok és a hátsó lámpák is, akkor nemhogy kiváló de az évszázad vétele bástya. Vegyed, haccázé béjenvé mindig a legjobb választás.
19/19 anonim válasza:
Bayerische Müll Wagen a javából! Beszoptad Magyar! Wagen. "Tuti" jó vétel ilyen germán guruló ipari hulladék, aminél egy Aleko is különb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!