Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 27 ezer forintért mennyire jó...

27 ezer forintért mennyire jó vétel egy Xiaomi Redmi 8A?

Figyelt kérdés

Tabletet akartam venni, ennyiért vagy még kevesebbért de ennyi pénzért szinte csak ipari hulladék van, használtan sincs túl nagy piaca csak ilyen 4-5 éves gépeket találok.

Szerintetek várjak még hátha találok valami jobbat vagy amíg tart az akció addig vegyek ennyiért a 7-es tablet helyett egy 6,22-es telefont?

2020. jún. 16. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mire kéne a tablet? Mediafogyasztas, vagy csak mert?

A Redmi 8A friss, ajánlom

2020. jún. 16. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A Redmi 8A egy nagyon jól sikerült telefon.

Én a helyedben nem gondolkodnék ennyit rajta, hanem már arról lapozgatnám a gyakori kérdéseket!

2020. jún. 16. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Médiafogyasztás meg hogy legyen valami itthon is ami nem PC.

Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire jó ár ezért a telefonért, mert ha hinni lehet az akciónak akkor most épp 36%-al olcsóbban adják, mint amúgy.

2020. jún. 16. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
35 alatt nem lehet kapni, szóval jó az ára is.
2020. jún. 16. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!