Körülbelül mennyibe kerülhet egy 2001-es Suzuki Swift Sedan alváz javítása?
Idén tavasszal volt műszaki és a szerelő javasolta, hogy csináltassuk meg, mert nem biztos, hogy két év múlva is átmegy a vizsgán.
A szerelő alánézett, de csak pár hét múlva tudja elvinni.
Faggattam az árról, de annyit mondott, hogy nem olyan vészes és két-két alkatrész kell. az egyiknek darabja 17-18 ezer/db. a másik küszöb 7-8 ezer/db. Vidéken élünk és nem ismerem ezt a fiatal srácot.
Tudom, hogy szerelője válogatja, de azért aki csináltatott már ilyesmit mostanában annak mennyibe fájt?
Nem nyelvészkedni akartam, csak próbáltam jelezni, hogy sokkal egyszerűbb a nevén nevezni a dolgokat.
A lakatos is abból ért, hogy kérek egy küszöb borítás cserét, vagy a bal első doblemez van egy tenyérnyi rohadás, esetleg a jobb első ülés előtti taposólemezt kell cserélni.
Szóval, ez, hogy "alváz javítás" egy meglehetősen felületes és pontatlan meghatározás..... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!