Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó vásárlása előtt...

Első autó vásárlása előtt állok. Kiszemeltem egy Golf IV 1.9 PD TDI. Az autót Olaszországból hozták be, 241.000 Km van benne. Szervízkönyv alapján ok, de úgy érzem ráfaragnék vele. Szerintetek ráfaragnék vele vagy sem és miért?

Figyelt kérdés

2022. nov. 14. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy felülsz a szopórollerre, vagy nem. Ezt nem lehet előre tudni
2022. nov. 14. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Csk az öreg isten tudja megmondani, hogy jó üzlet lenne-e vagy sem. Szerintem leginkább zsákbamacska.

Egy ennyit futott ilyen korú autó mindíg lutri...és tele van velük a piac.

2022. nov. 14. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az olasz autóknak egy előnye van, hogy mivel ott nincs igazi tél, így a só nem eszi szét a kasznit, amúgy meg kicsit se vigyáznak az autóikra.
2022. nov. 14. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Az olaszok egyáltalán nem vigyáznak semmilyen járműre. Egy külön állatfajt képviselnek ha vezetésről van szó, legyen az autó vagy motor.

Annak idején pörgött a piac és hozattuk be konténer szám a motorokat. Szóval sokat jártam ki olaszba és ott láttam élőben hogyan bánnak a kocsikkal.

2022. nov. 14. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Át kell nézetni. Előre teljesen zsákbamacska minden autó.
2022. nov. 15. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Átnézeted, ha a kaszni jó és értelmes áron van akkor lehet hogy érdemes lenne megvenni.
2022. nov. 15. 04:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerinted ezt mi honnan p*csából tudjuk? 20 év körüli külföldi dízel, óra szerint 240 ezerrel (De megnyugtatlak, hogy valószínűleg már a duplája benne van), semmi egyéb infó róla. Menj el, nézd meg, vagy ha ennyire nem értesz hozzá akkor vidd el egy normális szervízbe, ahol átnézik neked.

Nem is értem milyen logika alapján teszel fel egy ilyen kérdést.

2022. nov. 15. 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyibe kerül. Ha nincs nagy baja és olcsó, nyilván megéri. Nem látsz bele a motorba, de vannak jelek. Hozzáértő tudja mennyi pénzért éri meg milyen állapotú autóba befektetni. A rizikót be kell tudni árazni.
2022. nov. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!