DOT szám szerint 2015-ös ránézésre újszerű Michelin gumit még érdemes felrakni, vagy inkább vegyek újat?
Figyelt kérdés
#gumi #Buta autós
2022. nov. 13. 09:56
11/11 anonim válasza:
Nekem eddig mindig előbb öregedett el, minthogy lekopott volna. A télit most cseréltem. Még 5-6 mm proilmélysége megvolt, de már öreg volt. Érezhetően kikeményedett, rosszabbul tapadt. Sőt apró repedések is megjelentek rajta. Nem akartam vele szórakozni kuka és vettem újat.
A nyári most teljesítette a 4. szezonját. Ránézésre nem sokat kopott, még csak nem is félidős. Ez is inkább elöregedni, mint elkopni fog.
Az én autóm is csak 1,3 tonna, 160Le. Ésszel használom, nem csikorogtatom induláskor. Kanyarban én még megnyikkanni sem hallottam. Leginkább egyenletes tempóval közlekedek. Tempomat be és fogom a kormányt órákon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!