Zenélő tolatólámpa izzó?
Figyelt kérdés
Az MkII-es Ford Mondeomban is ilyen izzó volt, a "Für Elise"-t játszotta tolatásnál, és egyszerűen imádtam.
Viszont amióta nincsen MkII-es Mondeo, nincsen Für Elise sem.
Rákerestem a "Für Elise tolatólámpa"-ra, és két fórum tartalmazza az izzó leírását. Mindkét fórum Fordokkal foglalkozik, egyik a "mondeo.hu", a másik a "forum.index.hu" Ford Transit fórumja. Utóbbin 2x is említették.
1. Kérdés: Ez valami Ford exkluzív dolog volt?
2. Kérdés: Hol tudok kapni Für Elise-t játszó tolatólámpa izzót?
2022. nov. 13. 02:57
1/3 anonim válasza:
Dehogy bolt ez exkluzív! 10-15 éve a Tescoban is lehetett ilyen izzókat kapni, apámnak is volt a kombi golfjában, de az autó kialakítása miatt bent jobban lehetett hallani ,mint kint 😂😂
2/3 anonim válasza:
Autós boltban próbáld meg.
Nekem bipp-bipp van de kivettem mert borzasztó hangos és idegesítő.
3/3 anonim válasza:
Csak remélni tudom, hogy soha nem fogod megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!