Hogy kell bekötni?
Üdv! Segítséget szeretnék kérni, arra vagyok kíváncsi, hogy ezt a foglalatot miként kell bekötni: [link]
Ebbe belemegy a két pólusú izzó (PY21/5W), az irányjelzőt és a helyzetelzőt szeretném vele üzemeltetni anélkül, hogy bármiféle USA modult kellene beszerelnem. Szóval ebben kérnék segítséget, hogy például melyik színű kábelt melyik másikkal kell összekötni, stb. Nekem az irányjelző csatlakozójából csak 2 kábel fut ki, most hirtelen a színüket nem tudom, a linkelt foglalatnak viszont 3 kábele van, gondolom, hogy a harmadik a helyzetjelzőé. Arra gondoltam, hogy egyszerűen csak odaforrasztom a jelenlegi helyzetjelző kábeléhez, csak nem tudom a színeket, meg hát azt sem, hogy az úgy működne-e. Köszi a válaszokat, a segítséget!
2006-os évjáratú Chevrolet Aveoról van szó, nem tudom, hogy ezen be lehet-e kapcsolni.
Pontosan azt akarom, hogy az 5 wattos szál folyamatosan világítson, a 21 wattos pedig villogjon, ahogyan gyárilag is van az amerikai autókon. Nem egy ilyet láttam már Magyarországon is, például Acurán, ami magyar rendszámos volt. De azzal is megelégednék, ha computerrel az én autómban is be lehetne kapcsolni az USA stylet.
De ez így nem USA-s, és balesetveszélyes is! Csak akkor jó, ha közben neked az indexelés idejére elalszik a helyzetjelző, különben a többi közlekedő nem fogja rendesen látni, hogy te indexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!