Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo C40 Recharge, XC40...

Volvo C40 Recharge, XC40 Recharge, vagy Kia EV6?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb választás ezek közül és miért?
2022. nov. 11. 14:06
 1/4 Beviz Elek ***** válasza:
75%

Az én véleményem hogy egy mostani, modern Volvo nem a legjobb ár/érték arányú. 2021-es Volvo kamionokat vezettem pár hónapig, a szoftveres része hihetetlenül gagyi volt. Rendszeresen újraindult a rádióhallgatástól, sokszor szoftveres hiba miatt torzul szólt a rádió, elfelejtette a távirányítót, a cégnél inkább kiragasztották a falra hogy ha bármi baj van a kamionnal akkor először áramtalanítsuk pár másodpercre és ha nem javul meg csak utána szóljunk az irodában.

A Volvo prémium márkája a Polestar ugye körbeadta (volna) a Polestar 2-t a magyar újságíróknak, de aki követte a híreket az láthatta hogy annak is voltak szoftveres problémái, ezért sem jutott el mindenhová. Ugye ezek most mind egy kézben vannak, a Geely a tulaj, én egyelőre kétszer is meggondolnám hogy melyik termékre fizetnék be náluk, egy Volvora biztosan nem.

Az EV6/Ioniq 5 mindkettő nagyon jó autó, van már pár modelljük a piacon és a korábbi tapaztalatok ismeretében szerintem kevésbé kockázatos Kia/Hyundai terméket venni. Ezek már ugye 800V-os rendszerűek, nagyon gyorsan töltenek, kifejezetten használható és jó autók.

2022. nov. 11. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a választ.

Bár nálam pont hogy a Volvo C40 Recharge a befutó...

2022. nov. 12. 11:03
 3/4 Beviz Elek ***** válasza:
Megkérdezted melyik a legjobb választás, leírtam a saját véleményem (ami lehet hogy tévedésekre alapul), de természetesen arra költöd a pénzed amire akarod. Megveszed, lesz rá néhány év garanciád ami biztonságot ad és ha mégsem azt kapod amire számítottál akkor eladod és veszel mást.
2022. nov. 12. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
EV6 lenne a nyerő, de nem lehet venni.
2022. nov. 12. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!