Melyik a szebb szerintetek? Én belebolondulok, nem tudok dönteni.
2022. okt. 30. 16:05
A kérdező szavazást indított:
Volvo S90 2021
Audi A7 2019
25 szavazat
1/17 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jól néz ki, én az Audit választanám.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod🪄
2022. okt. 30. 16:13
3/17 anonim válasza:
Ha nem tudsz dönteni akkor ne dönts. Vedd meg mindkettőt. :)
4/17 anonim válasza:
Nem mintha csúnya lenne az Audi, de számomra az Audik megjelenése eggyé vált a közömbösséggel. Ettől még szép természetesen, csak nem kiemelkedő. A Volvot sokkal egyedibbnek tartom és presztízsben is fényévekkel jár az Audi előtt, legalábbis az én szememben, másokéban nyilván nem, nem véletlenül tagja a német proli triónak.
5/17 anonim válasza:
Az Audi nekem szebb, harmonikusabb. Igaz drágább is. A Volvattyú olyan nagyon konzervatív.
6/17 anonim válasza:
Azért legyen a Volvo, mert audival már Dunát lehet rekeszteni. De még jobban örülnék ha egy lexus vagy infiniti lenne belőle. Van rá pénzed ezt te is tudod.
7/17 anonim válasza:
Az Audit választanám, de mindkettő fa sza
8/17 anonim válasza:
audi a7 elbaszott panamera klón
9/17 anonim válasza:
De akkor mit vegyen a srác? 🤷♂️
10/17 anonim válasza:
Volvo sokkal tartósabb és biztonságosabb. Azt ajánlom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!