Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Barátokat vinnék ferihegyi...

Barátokat vinnék ferihegyi repülőtérre. Ott milyen parkolási lehetőség van? Csak 1-2 órára kéne, minél közelebb a terminálhoz.

Figyelt kérdés
Nem ismerem Budapestet, Ferihegyen még soha nem voltam, fogalmam sincs, hogy mennek ott a dolgok. Csak megvárnám míg felszálnak a gépre és jönnèk is el. Elég sok csomag lesz így lehetőleg ne kelljen sokat gyalogolni.

2022. nov. 10. 20:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha parkolni kell, mert épp érkeznek vissza és város, hogy hívjanak téged leszállás után, akkor Vecsés Tesco. Bemenni autóval csak úgy van értelme, ha kirakod őket és mész is tovább, az meg ingyenes ahogy eddig is írták.
2022. nov. 12. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
11-es megelőzött. A nővéremért szoktam menni, szintén Vecsés tesco. Szól amikor kiért, 3 perc alatt ott vagyok.
2022. nov. 12. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
MOL, Tesco, Shell mindegyik jó várakozóhely. Ennél közelebb nincs ingyenes várakozóhely.
2022. nov. 12. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!